Najem tiskalnikov in kopircev Konica Minolta

NAJEM TISKALNIKOV

V SGH kot platinasti partnerji proizvajalca Konica Minolta prodajamo in nudimo ugodne najeme laserskih barvnih in črno-belih tiskalnikov in MFP multifunkcijskih naprav serije Bizhub, od namiznih A4 do večjih A3 kopirnih strojev z dodatno opremo za prepogibanje, spenjanje in sortiranje. V obliki S+M najemne pogodbe lahko vso skrb in vse stroške vzdrževanja prepustite našim strokovnjakom.

Tiskalniki in kopirni stroji

RAČUNALNIKI IN OPREMA

Nudimo komplet asortiman FUJITSU Esprimo namiznih računalnikov, Celsius delovnih in grafičnih postaj, Lifebook prenosnikov, Esprimo X all-in-one, LCD monitorjev, Primergy strežnikov, Celvin in Eternus storage diskovnih polj ter aktivno mrežno opremo, WiFi, UPS napajalnike itd.

Računalniki, strežniki in oprema
Računalniki in strežniki Fujitsu
HostMachine gostovanje

SPLETNO GOSTOVANJE

Business-Class nadzorovana spletna gostovanja, ki vključujejo 50 GB poštne predale, registracijo domen, SSL certifikate ter individualno obsežno podporo na daljavo. Po več kot znosnih in konkurenčnih cenah.

Gostovanja in varnostne rešitve

IT STORITVE

Poleg garancijske in pogarancijske podpore prodanim produktom vam z veseljem uredimo in skrbimo za celotno IT infrastrukturo, zasnujemo informacijski sistem na novo in rešimo težave. Tudi prebavne, vsaj tako poročajo naše stranke.

Vzdrževanje in servis
ASF Anti Spam zaščita email pred virusi in spam neželjena pošta
ASF ANTI SPAM

Zaščita poštnega strežnika ali e-mail gostovanja pred virusi in neželjeno spam pošto. ASF AntiSpam Filter filtrira pošto v obeh smereh in ščiti tudi pred hackerji.

PODROBNOSTI
SGH - Računalniška oprema in strežniki, najem tiskalnikov, SSL certifikati Racunalniki ikonapng
RAČUNALNIKI

Nudimo črno-bele ali barvne tiskalnike Minolta, ki sovrhunske kakovosti z zagotovljeno kvaliteto izpisa in nizkimi stroški izpisa.

VEČ
ASF Anti Spam zaščita email pred virusi in spam neželjena pošta
SPLET IN VARNOST

Nudimo črno-bele ali barvne tiskalnike Minolta, ki sovrhunske kakovosti z zagotovljeno kvaliteto izpisa in nizkimi stroški izpisa.

PREBERI
Počasi, vendar vztrajno in konstantno rastemo, v 10 letih smo dosegli stabilnost in kvaliteto, ki jo nameravamo v bodoče oplemenititi z dodatnimi storitvami in izdelki. Prepričani smo tudi, da nismo razočarali niti ene stranke. Ker igramo fer.