PRENOSNIKI IN GRAFIČNE POSTAJE

#include <stdio.h>
int main() {
printf("Fujitsu");
return 0;
}
Fujitsu_Lifebook_Family_Amilo_Lifebook_Ultrabook

Fujitsu prenosniki Lifebook, Ultrabook in Celsius 

FUJITSU prenosni računalniki serije Lifebook pokrivajo tako nižje cenovni domači segment, kot segment zahtevnih poslovnih uporabnikov, ki jim je pomembna zanesljivost, brezkompromisna kvaliteta in kontinuiteta uporabe. Serija Ultrabook poleg omenjenih lastnosti ponuja tudi izjemno eleganco in materiale najvišjega kakovostnega razreda, ki jih ponavadi zahtevajo Apple uporabniki, medtem ko za najzahtevnejše uporabnike pa so na voljo Celsius grafične postaje ultra visokih performans z Nvidia Quadro grafičnimi karticami.

Fujitsu Lifebook poceni prenosniki A357 A359 AH
Lifebook A-serija 15-inch

Cenovno najugodnejša A-serija Fujitsu Lifebook prenosnih računalnikov s 15-colskim ekranom HD ali Full HD ponuja solidne zmogljivosti za nizko ceno, dostopno nezahtevnim uporabnikom, ki jim prija nezahtevno plastično ohišje, obenem pa se ne bi odrekli solidnim performansam, kajti procesorsko in po komponentah tile prenosniki niso prav nič podhranjeni.

ŽE OD 465 €*

Lifebook E557 E559 15-inch prenosniki
Lifebook E-serija 14 in 15-inch

Lifebook E-serija prenosnih računalnikov z 14 ali 15-palčnim zaslonom z IPS matriko sodi v višji srednji rang za domačo in predvsem poslovno rabo. Podpira vse sodobne varnostne mehanizme, prilagojeno priklopno postajo (Docking Station), LTE modem s SIM kartico in kvaliteto, ki jo pričakuje poslovni segment. Garancija se lahko podaljša do 5 let, ker praktično presega amortizacijsko dobo.

ŽE OD 545 €*

Lifebook U759 15,6 inch laptops
Ultrabook U-serija 15,6-inch

Zgornji segment Fujitsu prenosnikov serije Ultrabook se začne pri večjih prenosnikih z 15,6-palčnim zaslonom z IPS matriko, ki so pa zaradi uporabe lahkega ohišja iz magnezija lažji od 1,95 kg v najtežji izvedbi z vso opremo. Seveda podpira priklopno postajo, LTE modem, Thunderbolt priklop, baterija pa zdrži do 12 ur, kar ga umešča v poslovni segment.

ŽE OD 965 €*

Fujitsu Lifebook Ultrabook U749 14-inch prenosnik laptop
Ultrabook U-serija 14-inch

Ultrabook serija prenosnikov z 14-palčnim IPS FHD zaslonom na dotik (TouchScreen) je namenjena poslovnim uporabnikom, ki veliko potujejo, saj le 1,49 kg lahkega prenosnika skorajda ne bodo občutili med prtljago. Baterija zdrži do 12 ur, podpira LTE in Thundrebolt, na priklopno postajo pa se usede z enim klikom.

ŽE OD 985 €*

Lifebook Ultrabook U939 S938 U939X U959X preklopni prenosnik tablica
Ultrabook S ter U-serija X

Ultrabook serije S9 in U9 v klasični ali X izvedbi spadata v sam vrh ponudbe ultra-lahkih in prenosnih računalnikov Fujitsu. 13,3-palčni FHD ali WQHD TouchScreen ekran z IGZO-IPS matriko, 0,9 kg peresne kategorije in vsa tehnologija, ki je na voljo, od priklopne postaje, 4G/LTE modema, skenerja dlani, za povrh pa se ekran prenosnika lahko preklopi na hrbtno stran in iz prenosnika nastane tablica.

ŽE OD 1250 €*

Fujitsu Celcius H980 H780 prenosna grafična postaja Nvidia Quadro
CELSIUS H-serija 15,6 in 17,3-inch

Prenosne grafične postaje Fujitsu CELSIUS serije H7 s 15,6-palčnim 4K UHD zaslonom in serije H9 z 17,3-palčnim zaslonom sodijo v sam vrh za uporabnike 3D CAD in CAE aplikacij ter video produkcije. Z 2560 CUDA jedri Nvidia QUADRO grafičnih kartic ter izbiro med Intel XEON ali i-serijo procesorjev so idealna izbira za oblikovalce in terenske delavce, ki uporabljajo 3D rendering aplikacije pri strankah.

ŽE OD 1900 €*

PRIDOBI BREZPLAČNO PONUDBO

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:

  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: [email protected] z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo SGH d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

  0
  PRODANIH RAČUNALNIKOV
  0%
  GARANCIJSKIH POPRAVIL
  0+
  LET NA TRŽIŠČU