SGH prodaja Fujitsu ESPRIMO PC, mini PC, namizni računalniki, desktop, grafične postaje, delovne postaje, Nvidia Quadro, GV100, RTX, Pro WX

Fujitsu ESPRIMO računalniki in CELSIUS grafične postaje

Računalniški segment FUJITSU Technology Solutions je naslednik največje evropske tovarne računalniške opreme, nekoč Fujitsu Siemens Computers GmbH. Ciljni segment so poslovni uporabniki, ki dajejo prednost zanesljivosti in funkcionalnosti, ter segment 3D CAD razvijalcev, ki zahtevajo ultimativno moč in skladnost z grafičnimi aplikacijami. Najmanjši predstavniki namiznih računalnikov s 5-letno garancijo imajo tloris le malo večji od ovitka CD plošče, močnejše grafične postaje pa lahko poleg dveh procesorjev gostijo še 3 grafične kartice najvišjega ranga.

Fujitsu ESPRIMO G558 G559 Q558 Q958 Q959 Mini Micro PC
ESPRIMO G in Q-serija Mini PC

Esprimo G/Q558 ter zmogljivejši Q958 Mini PC računalniki, katerih tloris ni dosti večji od ovitka CD plošče. Majhni, zmogljivi, primerni za domačo in poslovno rabo, predvsem za tipično delo, mogoče tudi za predvajanje vsebin na prikazovalnike in TV ekrane. Glede razširljivosti jim lahko nadgradimo RAM ter DISK, ostalih komponent pa ne.

ŽE OD 310 €*

Fujitsu ESPRIMO D538, D738, D938 SFF Small Form Factor Desktop namizni PC
ESPRIMO D-serija namiznih PC

Fujitsu D-serija D538, D738 in D938 namiznih računalnikov velikosti fascikla dovoljuje že nadgradnjo s komponentami polovične višine (dodatne mrežne kartice, grafične kartice in vmesniki), se odlično hladijo z velikimi in tihimi ventilatorji, obenem so pa ravno prav kompaktni, da jih lahko podložimo pod ekran ali postavimo na mizo poleg kupa fasciklov.

ŽE OD 610 €*

Fujitsu ESPRIMO Microtower P558 P758 P958 P959 Power Tower PC računalniki
ESPRIMO P-serija računalnikov

Esprimo P-serije P558, P758 in P958 klasičnih PC računalnikov je cenovno najugodnejša opcija za klasično rabo. Ohišje dovoljuje vgradnjo dodatnih komponent, diskov in kartic, v Power izvedbi pa lahko vgradimo tudi zmogljivejše grafične kartice (vendar ne najzmogljivejših, ker ta rand ni temu namenjen). Računalnik primeren za poslovno in domači rabo, najcenejša možnost.

ŽE OD 465 €*

Fujitsu ESPRIMO K558 vse-v-enem All-in-one računalnik PC
ESPRIMO K-serija All-in-One

Fujitsu K558 serija računalnikov vse-v-enem skrivajo najnovejši Intel procesor v ohišju 24-inch IPS zaslona visoke kvalitete in omogočajo najčistejše delovno okolje. Če na K-seriji all-in-one računalnika uporabimo še brezžični komplet miške in tipkovnice ter vgrajen WiFi dostop do omrežja, imamo na mizo speljan praktično samo en kabel za napajanje.

ŽE OD 730 €*

Fujitsu SFF Small Form Factor kompaktne grafične postaje delovne postaje CELSIUS J-serija J550 J580 Nvidia QUADRO
CELSIUS J-serija delovnih postaj

CELSIUS J-serija grafičnih postaj J550 ter J580 predstavlja vstopni razred v grafične in delovne postaje kompaktnega razreda. Opremljene so lahko z srednjim rangom Nvidia QUADRO grafičnih kartic nizkega profila, sama delovna postaja pa je priročno v ožjem ohišju in je lahko nameščena stoje ali leže.

ŽE OD 990 €*

Fujitsu CELSIUS graphics grafične postaje z Nvidia QUADRO, GV100, RTX in AMD Radeon Pro WX SLI grafičnimi za 3D CAD CAE AutoCad
CELSIUS M in R-serija grafičnih postaj

Grafične postaje Fujitsu CELSIUS serij R in M sodijo v sam vrh 3D CAD in CAE oblikovanja ter video produkcije. Gostijo lahko do 2 najzmogljivejša procesorja, do 3 Nvidia QUADRO GV100, RTX ali AMD Radeon Pro WX grafične kartice, do 1TB RAM-a ter do 10 diskov. Konfiguracijo vam prilagodimo po želji.

ŽE OD 1050 €*

* Vse navedene cene so BREZ DDV. ∼ Ker poslujemo samo s podjetji, DDV-ja ne navajamo. ∼ Za napake in morebitne nepravilnosti se opravičujemo.

PRIDOBI BREZPLAČNO PONUDBO

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:

  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: [email protected] z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo SGH d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

  0
  PRODANIH RAČUNALNIKOV
  0%
  GARANCIJSKIH POPRAVIL
  0+
  LET NA TRŽIŠČU